O projektu

 O projektu

V okviru operacije “Digitalizacija poslovanja Alples 3E za povečanje mednarodne konkurenčnosti” se je izvedlo naslednje aktivnosti:

  • Elektronska izmenjava med partnerji
  • Izdelava spletne strani
  • Produktno prodajni video
  • Digitalizacija nastopov na sejmih
  • Krepitev kompetenc – usposabljanja

Višina pridobljene subvencije 26.740,00 €.

Opravili smo usposabljanje v obliki online predavanj in predstavitev na podjetju. Na predstavitvah smo pridobili znanja o novih poslovnih modelih, vključitev novih tehnologij v proizvodni proces in znanje kako vstopamo v nove trge. Opravili smo tudi usposabljanje o uporabi spletne strani.

Elektronska izmenjava med partnerji: z ukrepom bomo zagotovili sistem, ki bo omogočal varno izmenjavo podatkov z našimi strankami in potencialnimi kupci naših produktov. Izvedena bo digitalizacija artiklov ter izobraževanje in usposabljanje vezano na aktivnost.

 

Digitalizacija nastopov na sejmih: z ukrepom bo pripravljena in oblikovana digitalna vsebina ter interaktivni prikaz produktov in opis podjetja. Izvajalec v primeru identifikacije ustreznega sejma poskrbi za vključitev pripravljene vsebine v digitalne sejme/showroome. Izvede se izobraževanje in usposabljanje vezano na aktivnost.

 

Spletne strani za tuje trge: z ukrepom se razvije spletno stran ter upravlja celostna podoba za tuje trge v Angleškem in Hrvaškem jeziku. Izvajalec pripravi in objavi vsebine, vzpostavi digitalne kanale za komuniciranje (Facebook, Linkedin, Youtube). Na koncu se izvede izobraževanje in usposabljanje vezano na aktivnost.

 

Produktno-prodajni video: izvede se priprava materiala in scenarij za video ter snemanje, montaža in obdelava videa.

 

Krepitev kompetenc – usposabljanja:

  • Novi poslovni modeli
  • Vključitev nove tehnologije v proizvodni proces
  • Načini/modeli vstopa v nove trge

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESSR). Več si lahko preberete na www.eu-skladi.si.