O podjetju

Smo podjetje z bogato tradicijo projektiranja in izdelave strojne opreme. Specializirani smo predvsem za proizvodnjo hidravličnih dvigal (dvižnih miz) in transportnih naprav. Naprave so namenjene dvigovanju in transportu vseh vrst in velikosti tovora. Smo mlad in izkušen kolektiv 30 zaposlenih, nahajamo pa se v Selški dolini, v Železnikih.

Velik pomen dajemo razvoju novih izdelkov, sodobnim proizvodnim zmogljivostim in izobraževanju zaposlenih, saj to predstavlja vizijo podjetja, postati najboljši na tem področju. Strategija podjetja Alples 3E Strojegradnja je ponuditi visokokakovostne izdelke po poštenih konkurenčnih cenah.

Vsi izdelki so narejeni po naročilu in željah posameznih strank, kar nas na področju strojegradnje uvršča v sam vrh. Vsem našim strankam nudimo tudi strokovno montažo in servis.

Ena naših največjih prednosti je prilagodljivost, saj se trudimo ustreči prav vsaki želji in potrebi stranke. To nam omogočata znanje zaposlenih, ki se ves čas izpopolnjujejo, in redno posodabljanje tehnološke opremljenosti našega podjetja s profesionalno strojno opremo.

Imamo veliko izkušenj s sodelovanjem z domačimi in tujimi podjetji. Naši izdelki so večinoma namenjeni trgom Evropske unije, predvsem Avstriji in Nemčiji. Sodelujemo tudi kot vmesni člen v verigi podjetij na področju strojegradnje in kovinskopredelovalne industrije, pojavljamo pa se tudi kot dobavitelj tehnološke opreme za avtomobilsko industrijo. Podjetje se je v dolgoletni zgodovini uveljavilo po vsej Evropi.

 

O NAS

Smo podjetje z bogato tradicijo projektiranja in izdelave strojne opreme. Specializirani smo predvsem za proizvodnjo hidravličnih dvigal (dvižnih miz) in transportnih naprav. 

KONTAKT

Alples 3E Strojegradnja d.o.o.
Češnjica 48D, 4228 Železniki
Tel.: + 386 (04) 620 9760
Faks.: + 386 (04) 620 9770
Email: info@alples-3e.si

Map
SPREMLJAJ NAŠE AKTIVNOSTI
LAJKAJ / PLUSKAJ / TWEETKAJ O NAS
Scroll to top

Informacija o piškotkih

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh?

Poglej EU e-Privacy Directive dokument

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani. Odločitev lahko prekličete.